Trainee

20120413-073647.jpg
Jag är i Älmhult några dagar och deltar som assessor i uttagningen av tio stycken management trainees. Vi hade en mycket givande och intressant dag igår och fortsätter idag.

Det är svårt att bedöma, och alla är ju så ambitiösa och vill så mycket. Härliga grabbar och tjejer och alltså flera av dem ska vara med och leda IKEA in i framtiden. Häftigt att få vara med såhär redan i starten.

Sen tar jag tåget norrut och avslutar fredagen med lite after work och 1-årsjubileum för IKEA Västerås Erikslund.

1 comment

  1. […] 1-årsjubileum för IKEA Västerås Erikslund.Recommend on FacebookShare on LinkedinTweet about itSubscribe to the comments on this postTell a friendThis entry was posted on fredag, april 13th, 2012 at 06:44 and is filed under […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *