We are passionate about people!

20120418-145340.jpg
Idag samlades vi samtliga chefer på varuhuset i Västerås för att umgås kring ledarskap. Ett ledarskap som grundar sig på människan och mänsklig utveckling. En utveckling som i sig bidrar till IKEAs utveckling och framgång.
Jättebra diskussioner om motivation, kunskap och förmågor. Allt i symbios men också olika viktigt i olika situationer. Vi kom nog fram till att det ändå börjar med motivation, viljan och engagemanget och drivkraften. Vad tror du?

1 comment

  1. […] och engagemanget och drivkraften. Vad tror du?Recommend on FacebookShare on LinkedinTweet about itSubscribe to the comments on this postTell a friendThis entry was posted on onsdag, april 18th, 2012 at 02:29 and is filed under […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *