Att flyga

Jag har varit i Helsingborg med anledning av mitt mentorskap i det traineeprogram jag skrev om tidigare. Vi var endast handledare och inga trainees den här gången och har nu jobbat fram en bra gemensam målbild för våra uppdrag det kommande året.

På vägen hem hann jag till flygplatsen tidigare än beräknat och hoppades kunna boka om. Det fanns platser kvar och ganska god tid kvar till avgång. Jag var spänd på kundmötet och viljan att hjälpa mig. Det var såklart inte självklart att det skulle gå. Bokningen via Malmö Aviation var gjord av IKEA travel service i Älmhult och flighten kördes av Kullaflyg. Tror du de kommer åt varandras bokningssystem?
Efter några samtal till Ingela på IKEA travels och god hjälp även från Kullaflyg så gick det vägen. Men det är ju konstigt va dessa system begränsar så mycket istället för att stödjer.

Tack i alla fall till Ingela, Katja, Anna och Annika. Ha en fin midsommar.

Hälsar Freddy
20120619-231035.jpg

1 comment

  1. […] och Annika. Ha en fin midsommar.Hälsar FreddyRecommend on FacebookShare on LinkedinTweet about itSubscribe to the comments on this postTell a friend This entry was posted on tisdag, juni 19th, 2012 at 11:11 and is filed under […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *