”Jag kommer inte leva längre”

Vi är ute och cyklar. Men vi gör det för en god sak.
Idag genomförde vi sommarens sista insamling till Barncancerfonden via Ride of Hope och slutsumman stannar på ca 35 000:- Tack alla som lämnat bidrag!

Annelie stod och delade ut gåvor till alla cyklister som kom från Katrineholm idag då en söt, liten tjej drar henne lätt i ena byxbenet. ”Kan du pussa alla som cyklar åt mig, snälla?” säger hon. Hon är ca 5 år gammal. ”Javisst det kan jag när de cyklat klart”, svarade Annelie. Flickan räcker försiktigt fram sin ena arm och visar en nål i armvecket. ”Jag har en tumör i huvudet”… ”så jag kommer inte leva längre” säger den lilla flickan på fem år, och visar sin lilla tunna arm.

När Annelie berättar det för mig så pallar jag inte mer. Precis som nu så gråter jag. Jag känner hur mitt bröst bara sugs ut ur mig, jag blir tom innanför i bröstet och tårarna kommer.

Det är därför jag cyklar. Det är därför vi cyklar. Team IKEA Västerås cycling.

/Freddy

20120810-231449.jpg

3 comments

  1. […] vi cyklar. Team IKEA Västerås cycling./FreddyRecommend on FacebookShare on LinkedinTweet about itSubscribe to the comments on this postTell a friend This entry was posted on fredag, augusti 10th, 2012 at 11:23 and is filed under […]

  2. […] 2012 at 11:23 and is filed under Privat. You can follow any comments to this entry through the RSS 2.0 […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *