Jo, vi är ute och cyklar.

Cykelintresset på IKEA Västerås har du säkert inte missat. Nu avspeglar det sig även som en möjlighet för dig som kund hos oss, då vi breddar vårt erbjudande av hemtransport.

Det är ett lokalt initiativ här på IKEA Västerås. Vi är ju traditionellt en cykelstad och för att utöka alternativen för hemtransport för våra kunder så har vi valt att testa detta. Vi kommer att ha fem st cyklar till utlåning och de bokas på Byten och Återköp. Vi har hemtransport av beställningsvaror, vi har lokal hemtransport till låga priser från varuhuset, vi har släpkärror för bil att låna och nu också cykel för den som vill och ser det som ett tänkbart, miljövänligt och kostnadsfritt alternativ.

Hoppas det passar dina behov och att du vill prova detta alternativa, miljövänliga transportsätt.

Välkommen!
Hälsar Freddy

3 comments

  1. […] transportsätt.Välkommen! Hälsar FreddyRecommend on FacebookShare on LinkedinTweet about itSubscribe to the comments on this postTell a friend This entry was posted on fredag, augusti 24th, 2012 at 08:31 and is filed under […]

  2. APPLÅDER! Detta har jag väntat på länge! =)

  3. (…ett extra inlägg, för att jag glömde markera att jag ville prenumera på inlägg härifrån…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *