Nya öppettider

20120828-165155.jpg
Vi har funnits i våra lokaler på Erikslund i Västerås i ca ett och ett halvt år och fått lite mer koll på läget. Bland annat ser vi att våra olika öppettider på helgerna jämfört med Erikslund Shopping Center inte motsvarar marknadens behov.

Från och med den 1:a september 2012 har vi därför öppet mellan 10-18 på lördagar och söndagar. Vardagar gäller fortfarande kl 10-20.

Stängda dagar är fortfarande sex stycken om året; Midsommarafton & Midsommardagen, Julafton & Juldagen, samt Nyårsafton & Nyårsdagen.

Varmt välkommen till oss!
Hälsar Freddy

1 comment

  1. […] välkommen till oss! Hälsar FreddyRecommend on FacebookShare on LinkedinTweet about itSubscribe to the comments on this postTell a friend This entry was posted on tisdag, augusti 28th, 2012 at 04:54 and is filed under […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *