IKEA Kungens Kurva

mapDå var det dags att bli pendlare igen då. Efter drygt 2,5 år på hemmaplan i Västerås så har jag beslutat mig för att tacka ja till den möjlighet som kommit att korsa min väg. Jag börjar som varuhuschef på IKEA Kungens Kurva i södra Stockholm, den 13:e maj. Det känns otroligt spännande och inspirerande att nu ta ett nytt steg inom IKEA och tillsammans med alla människor i Kurvan ta sikte på en underbar framtid.

Det har varit härligt intensiva år i Västerås och en resa som jag är glad att fått vara med på. En resa från liten till stor och där vi tillsammans landat i nya lokaler och hittat våra arbetssätt.

Nu blir det kul att lära känna en ny organisation med för mig många nya bekantskaper.

Vi ses.
Hälsar Freddy

1 comment

  1. […] Subscribe to the comments on this post […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *