Freddy Johansson – Team IKEA Västerås Cycling

cykel_dark

Namn: Freddy Johansson
Ålder: 40 år
Sysselsättning: Varuhuschef IKEA Stockholm, Kungens Kurva

Bor: Villa i Östra Västerås
Familj: Fru och tre söner
Cykelmodell: Bianchi Sempre, SRAM red, svart

 

 

Tankar med cyklingen:

Cyklingen hjälper mig att hålla mig i form både fysiskt och mentalt. Det är skönt att rensa huvudet och ta in landskapet som susar förbi. Team IKEA Västerås Cycling skapades för att kombinera motion, och glatt umgänge med välgörenhet. Vi cyklar som Team IKEA Västerås på vår egen fritid och vi som är med brinner för IKEA, för att cykla och för att bidra till välgörenhet, speciellt med för att hjälpa barn. Det känns skönt att kunna vara med i detta härliga gäng som nu är 15 st och bidra lite grand till en god sak.

Starka cykelminnen:

Det finns många. Jag blir rörd och stolt varje gång jag cyklar med Ride of Hope. Det finns så mycket hjärta under den rubriken, och jag älskar Garys citat: ”Det är tiden i sadeln som räknas”. Vätternrundan ger också starka och olika minnen varje år, men det bästa är nog från 2011, då vi var ett gäng under Ride of Hope flagg som cyklade tillsammans och blev väldigt sammansvetsade.

Målsättning 2013:

Att cykla Siljan Runt, Västeråscykeln, Tour of Västmanland, Vätternrundan, Vasatrampet och något lopp till. Självklart också Ride of Hope, tre etapper 2013. Jag vill starta säsongen på -80kg och uppnå över 300 mil i sadeln under året. Och inte minst, jag vill ha roligt.

Till insamlingen för Barncancerfonden 2013.

Om du fortfarande undrar varför. Läs detta:
JAG KOMMER INTE LEVA LÄNGRE.