Tania Sjöberg Johnson – Team IKEA Västerås Cycling

tan_cykel

Namn: Tania Sjöberg Johnson
Ålder: 37
Sysselsättning: Föräldraledig (Anställd på IKEA Västerås)
Bor: Villa strax norr om Västerås
Familj: Man och två döttrar
Cykelmodell: Supersnygg helvit Scott, Speedster S25 Contessa

 

 

 

 

 

Tankar med cyklingen:

Min cykelkarriär började med ett vad; Om jag skulle lyckas cykla från Västerås till Uppsala?! Jag skulle bara låna en cykel och cykla etapp 8 av Ride of Hope 2011, men det slutade med inköp av cykel och alla tillbehör. Bonusen var en ny kärlek till en enkel och bra form av träning. Den sköna känslan att kämpa med kroppen i en tuff uppförsbacke och chansen att andas ut och ta igen sig när man susar neråt liknar livets mot- och medgångar och det är en fantastisk kombination av träning och terapi för mig. Att vi samtidigt samlar in pengar för välgörenhet gör träningen lättare på nåt sätt.

Starka Cykelminnen:

Med tanke på min färskhet inom sporten tror jag att mina starkaste minnen ligger i framtiden. Jag tror Vätternrundan 2013 med Team IKEA Västerås Cycling kommer toppa! Men hittills har Ride of Hope 2011 fått med mitt hjärta, och några sköna kvällsturer på landet med våra fina medlemmar har fat̊ t mig att bara vilja ha mer!

Målsättning 2013:

Att komma i god fysisk form efter min andra graviditet. Att cykla de lopp som Team IKEA Västerås Cycling cyklar tillsammans, bl.a. Vätternrundan, Tour of Västmanland, Skandisloppet och Ride of Hope.

Till insamlingen för Barncancerfonden 2013.